Baltasis sausas
Vynas daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 45 - 75 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga kalvų viršūnėse, kurių dirvoje dominuoja molis.
Vynuogių sulčių fermentacijos procesas vyksta nerūdijančio plieno ir prancūziško ąžuolo statinėse. Naudojamos laukinės mielių kultūros. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynai tose pačiose talpose brandinami 12 mėn.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia prisirpusiais geltonaisias vaisiais, migdolų riešutais bei akacijų, liepų žiedais. Burnoje juntami nokių obuolių, baltųjų persikų, sviestinių kepinių pagardintų marcipanais skoniai bei gaivi, citrusinių vaisių rūgštis.
The Domaine was founded in 1956 by André Bonhomme and his wife Gisèle. The surface was then 4 ha of Macon Viré, the appellation of the time, coming from his father Joseph Bonhomme. Today, André Bonhomme handed over to his son-in-law Eric Palthey and his daughter Jacqueline, both joined by their sons Aurélien and Johan. The estate carries out its activity in organic viticulture on some 14 ha located on the clay-limestone soils of the communes of Viré and Clessé for a production exclusively in bottles of 98% white wines and 2% reds.We find in white the Chardonnay grape variety and in red the Gamay.