Raudonasis sausas
Vynas gaminas iš senų Garnacha vynmedžių, augančių Aragono regione. Dirvožemis gausus kalkakmeniu, moliu, skalūnu. Augavietėms būdingas geras drenažas, todėl vynuogynai nėra papildomai drėkinami. Uogų nokimo periodu vyrauja aukšti temperatūrų skirtumai dienos ir nakties metu.
Intensyvios vyšnių spalvos vynas kvepia juodomis uogomis, mėlynėmis, prieskoniais bei sudūlėjusiais lapais. Vynas pilno kūno pasižymi sultinga rūgštimi bei ilgu poskoniu.
Tiekti 16-18 °C temperatūros su žvėrienos, ėrienos ar keptos jautienos patiekalais, mėsos troškiniais, kietais brandintais sūriais.
A rich garnacha charged with ripe black cherries, black olives, grilled herbs, oyster sauce and stones. Juicy and tight on the palate with tight, dusty tannins and a fruity, lightly chewy finish. Drink now.
The farm of San Greogorio is known for its concentrated taste and excellent value wine from the Calatayud appeal in the northeast of Spain. Old (sometimes even a century-old!) Garnacha and Tempranillo vines growing in infertile soil yield a small but extremely bright-tasting harvest. The 2016 and 2017 San Gregorio wine received much praise from critics for its perfectly balanced taste and exceptional value.