Rožinis sausas
Natūralusis lengvai putojantis rožinis vynas, kuris daromas natūralios fermentacijos būdu. Fermentacija vykdomas tik vieną kartą. Vynas nėra filtruotas. Jo sudėtyje yra nedidelis kiekis natūralių (iš vynuogių odelių, kauliukų) sulfitų.
Rausvos spalvos vynas, su mielių nuosėdomis, pasižymi aviečių ir raudonųjų serbentų, žemuogių aromatais. Burnoje juntama gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis, bei uogiškas poskonis.
Tiekti 8-10 °C prie žuvies patiekalų, vištienos patiekalų, skanių kiaulienos lašinių su namine duona( tai pateikiama vyndario ūkyje).
The origins of the family's wine production go back generations, as is evidenced by the wooden tree press from 1848 and the 200-year-old wine cellar in Kellergasse. 3 Generations of Wimmer and 3 of Czerny comes together in our housename Wimmer-Czerny, which tells about 6 Generations on this farm. Today family Czerny is continuing this tradition on this house, making wine from 15 ha and also making organic food from 12 ha fields in the way of biodynamic agriculture. The vines produce 91% white wine of which 2/3 Gruner Veltliner each 10% Roter Veltliner, Riesling and smaller amounts of Pinot Blanc and Traminer.