Kiekviename gurkšnyje - geriausia pasaulio arbata, o išskirtinis skonis išgaunamas kruopščiai atrenkant arbatas ir tik ekologiškus ingredientus. Arbatos lapeliai ilgai mirkomi karštame ir šaltame vandenyje, kad išgautų tobulą skonį.
Ši nealkoholinė putojanti Kopenhagos arbata kvepia jazminais, ramunėlėmis su švelniomis citrusų natomis. Šiai arbatai pagaminti naudojami jazminų arbatos lapeliai, baltųjų ir žaliųjų arbatų mišiniai, kurie suteikia kompleksišką ir gilų skonį. Poskonis ilgas, jaučiami taninai, kuriuos arbatai suteikia Dardžilingo lepeliai, vieni brangiausių ir geriausių arbatos lapelių pasaulyje.
BLÅ arbata yra puikus aperityvas, dera su įvairiais užkandžiais, vegetariškais ir lengvais pagrindiniais patiekalais, ne itin saldžiais desertais.
Sudedamosios dalys: vanduo, juodoji arbata (14 % Jazminų arbata, 3 % Dardžilingo arbata), baltoji arbata 19 %, žalioji arbata, žolelių arbatos lapeliai, vynuogių misa, citrinų sultys, natūralūs kvapikliai, angliarūkštė, sulfitai.
Energinė vertė (100g) : 81 kJ / 20 kcal, riebalai 0 g, angliavandeniai 5 g, iš kurių cukrūs 5 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Puiki nealkoholinė alternatyva putojančiam vynui! Tik pakėlus taurę pasitinka delikatus jazminų ir ramunėlių aromatas, kurį netrukus papildo citrusų niuansai. Dėka meistriško baltosios ir Oolong arbatų maišymo skonis itin tolygus ir harmoningas. Ilgą išraiškingą poskonį formuoja Darjeeling First Flush arbata.
Naudojamos tik ekologiškai augintos arbatos: jazminų, baltoji arbata ir Darjeeling First Flush.
Energinė vertė - 20Kcal/100 ml.
Kofeinas - 123mg/1 l.
Sparkling Tea was developed by the award-winning sommelier Jacob Kocemba, during his time at a Michelin restaurant in Copenhagen, Denmark. He realised the many possibilities within the world of tea, when he couldn’t find a matching wine for a dessert, despite a wine cellar of more than 1,700 wines. Instead, the solution came in a homemade tea extract, which consisted of a blend of different exclusive teas. The new drink became a great success and a favorite amongst the guests of the restaurant. Jacob has since then – through hundreds of trials and his unique ability to combine flavors – developed exquisite flavor combinations that form the basis for the different versions of Sparkling Tea. To live out the dream of making Sparkling Tea a new global beverage category, Jacob partnered up with Bo Sten Hansen in 2017. Bo has many years of experience in business development and has always had a great passion for gastronomy.