LYSEGRØN - elegantiškas nealkoholinis putojantis gėrimas, išsiskiriantis puikiai subalansuotu gaiviu, žaliosios arbatos ir citrusų skoniu. Šiam nealkoholiniam gėrimui naudojamos kruopščiai atrinktos arbatos ir tik ekologiški ingredientai. Arbatos lapeliai ilgai mirkomi karštame ir šaltame vandenyje, kad išgautų tobulą skonį.
LYSEGRØN arbatai pagaminti naudojami žaliosios ir Sencha arbatos lapeliai, bei citrusai. Kompleksiška, turtingų aromatų, kurį sudaro citrusų, minerališkumo ir obuolių natos. Skonyje juntama citrinžolė, Sencha arbata bei apelsino žievelė. LYSEGRØN yra daugiasluoksniška, ilgai išliekančio Dardžilingo arbatos bei žaliųjų obuolių poskonio.
Ši putojanti arbata kurta galvojant apie šampano mėgėjus - gaivus, nealkoholinis aperityvas, puikiai derantis prie austrių, ikrų, žuvies bei jūros gėrybių. Elegantiškas, kompleksiškas skonis, besiskleidžiantis žaviais burbuliukais.
Sudedamosios dalys: vanduo, žalioji arbata 44 % (8 % Sencha) (citrusai), baltoji arbata, žolelių arbatos lapeliai, vynuogių misa, citrinų sultys, natūralūs kvapikliai, angliarūkštė, sulfitai.
Energinė vertė (100g) : 65 kJ / 15,5 kcal, riebalai 0 g, angliavandeniai 4 g, iš kurių cukrūs 4 g, baltymai 0 g, druska 0 g.
Sparkling Tea was developed by the award-winning sommelier Jacob Kocemba, during his time at a Michelin restaurant in Copenhagen, Denmark. He realised the many possibilities within the world of tea, when he couldn’t find a matching wine for a dessert, despite a wine cellar of more than 1,700 wines. Instead, the solution came in a homemade tea extract, which consisted of a blend of different exclusive teas. The new drink became a great success and a favorite amongst the guests of the restaurant. Jacob has since then – through hundreds of trials and his unique ability to combine flavors – developed exquisite flavor combinations that form the basis for the different versions of Sparkling Tea. To live out the dream of making Sparkling Tea a new global beverage category, Jacob partnered up with Bo Sten Hansen in 2017. Bo has many years of experience in business development and has always had a great passion for gastronomy.