Vynas daromas iš atrinktų 'Gaillard' and 'Chateau Gimont' vynuogynų derliaus. Čia dominuoja kalkakmenio ir priemolio dirvožemis.
Vynas brandintas 12 mėnesių prancūziško ąžuolo statinėse ir nerūdijančio plieno talpose.
Ąžuolo statinėse brandintas, gaivus baltasis vynas kvepia šviežiomis kriaušėmis, kinkanais, ananasais. Burnoje juntama gaivumo pojūtį suteikianti, citrusinių vaisių, rūgštis bei ilgai trunkantis, subalansuotas poskonis.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie mėsingų žuvų (oto, menkės), ant griliaus skrudintos vištienos ar lašišos kepsnio.
This grape, part of the Traminer family, is special to Jura. Here it produces a rich wine, packed with ripe spice, mango and peach fruits. This opulence is balanced by intense minerality, saltiness and a hint of yeast. The wine will be ready from 2022.