1–31 iš 31
Nuo 2011-ųjų, kai Lietuvoje buvo suteikta pirmoji vyno gamybos licencija, šalyje atsirado dar bent 14 licencijuotų vyndarių. Licencijos gavimas – tai didelis žingsnis, kurį pasiryžta žengti vienetai iš šimtų šalyje vyną savo reikmėms gaminančių vyndarių mėgėjų.
Skaityti daugiauVaisių ir uogų saldus
Vaisių ir uogų p. saldus
Vaisių ir uogų p. saldus
Vaisių ir uogų p. saldus
Vaisių ir uogų sausas
Putojantis sausas
Vaisių ir uogų p. saldus
Vaisių ir uogų p. sausas
Putojantis sausas
Vaisių ir uogų p. saldus
Vaisių ir uogų p. sausas
Baltasis sausas
Baltasis sausas
Baltasis p. saldus
Vaisių ir uogų p. sausas
Baltasis sausas
Vaisių ir uogų sausas
Vaisių ir uogų sausas
Putojantis sausas
Vaisių ir uogų sausas
Vaisių ir uogų sausas
Vaisių ir uogų p. sausas
Baltasis p. saldus
Vaisių ir uogų sausas
Vaisių ir uogų p. sausas
Raudonasis sausas
Vaisių ir uogų
Putojantis sausas
Vaisių ir uogų saldus
Putojantis sausas
Raudonasis sausas
Nuo 2011-ųjų, kai Lietuvoje buvo suteikta pirmoji vyno gamybos licencija, šalyje atsirado dar bent 14 licencijuotų vyndarių. Licencijos gavimas – tai didelis žingsnis, kurį pasiryžta žengti vienetai iš šimtų šalyje vyną savo reikmėms gaminančių vyndarių mėgėjų.
Lietuviškas vynas paprastai gaminamas iš vaisių ir uogų - obuolių, kriaušių, aviečių, serbentų, vyšnių, mėlynių ir kt. Taip pat vis dažniau eksperimentuojama auginti ir vyno gamybai naudoti 'Monika', 'St. Pepin', 'Marquette', 'Adamiina'.
Mūsų parduotuvėse galite rasti žymiausių Lietuvos vyndarių, tokių kaip 'Česlovo vynas', 'Gintaro Sino', 'Geri Metai', 'Ilzenberg', 'Šušves Midus', 'Roksala' ir 'Memel Wines'