1–40 iš 40
‘Sangiovese’ – tai pagrindinė Toskanos regiono raudonoji vynuogių veislė, iš kurios gaminami tokie žymūs vynai kaip „Chianti“, „Brunello di Montalcino“ ir „Vino Nobile di Montepulciano“. Ši vynuogių veislė geba prisitaikyti prie įvairių dirvožemio tipų ir klimato sąlygų, tačiau geriausiai auga kalvuotose vietovėse, molio, kalkakmenio ir smėlio mišinio dirvožemyje.
Skaityti daugiauRaudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Putojantis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
‘Sangiovese’ – tai pagrindinė Toskanos regiono raudonoji vynuogių veislė, iš kurios gaminami tokie žymūs vynai kaip „Chianti“, „Brunello di Montalcino“ ir „Vino Nobile di Montepulciano“. Ši vynuogių veislė geba prisitaikyti prie įvairių dirvožemio tipų ir klimato sąlygų, tačiau geriausiai auga kalvuotose vietovėse, molio, kalkakmenio ir smėlio mišinio dirvožemyje.
‘Sangiovese’ vynuogių veislės aromatų ir skonių įvairovė
‘Sangiovese’ vynai pasižymi ryškia rūgštimi ir subtiliu skoniu. Juose dažnai dominuoja vyšnių, slyvų, pomidorų, tabako, žemės ir prieskonių natos. ‘Sangiovese’ vynuogių veislė pasižymi vidutiniu taninų kiekiu, yra lengvesnio kūno, tačiau rūgštis suteikia vynui struktūriškumo ir ilgaamžiškumo.
Derinimas su maistu
‘Sangiovese’ vynuogių veislė, tai puikus pasirinkimas prie itališkos virtuvės patiekalų. Šios veislės vynas puikiai dera su picos, makaronų patiekalais, ypač tais, kurie turi pomidorų padažo, taip pat su ant grotelių kepta mėsa, troškiniais ir įvairiais sūriais. Dėl savo rūgštumo ir struktūros ‘Sangiovese’ vynuogių veislės vynai gerai papildo ir sudėtingesnius, stipresnio skonio patiekalus.