1–16 iš 16
CORAVIN vyno išpilstymo sistema – revoliucija vyno pasaulyje
Judant ir šėlstant pasauliui, vyno industrija taip pat neatsilieka. 2011 m. amerikietis medicinos technologijų inžinierius Greg Lambrecht įnešė kardinalų pokytį – sukūrė CORAVIN sistemą, kuri leido mėgautis vynu be kamščio išėmimo.
Skaityti daugiauCORAVIN vyno išpilstymo sistema – revoliucija vyno pasaulyje
Judant ir šėlstant pasauliui, vyno industrija taip pat neatsilieka. 2011 m. amerikietis medicinos technologijų inžinierius Greg Lambrecht įnešė kardinalų pokytį – sukūrė CORAVIN sistemą, kuri leido mėgautis vynu be kamščio išėmimo.
Inžinerinė meistrystė ir idėjos gimimas
Greg Lambrecht, sulipdęs dvi savo aistras – mediciną ir vyną –, suprato, kad tradiciniai vyno ragavimo būdai yra ribojantys. Turėdamas platų medicininių prietaisų kūrimo patirtį, jis ėmėsi iššūkio – sukurti technologiją, leidžiančia neribotai mėgautis vynu, neatidarius butelio.
CORAVIN sistema ir jos veikimo principas
Unikali vyno išsaugojimo sistema naudoja itin ploną titano adatą, kuria į butelį įleidžiamas inertinis argono dujų srautas. Slėgis leidžia tiksliai įpilti reikalingą vyno kiekį į taurę, o kadangi į vidų nepatenka deguonies, likęs vynas išlieka neoksiduotas ir išlaiko savo kokybę.
Privalumai ir vartojimo laisvė
Restoranams ir namų vartojimui - galimybė mėgautis retais ar brangiais vynais po vieną taurę, nebijant, kad likę vynai pasens ar oksiduosis. Kokybės garantija, po savaitės, mėnesio ar metų tas pats vynas išlieka toks pat gyvybingas, aromatingas ir sklandus.
CORAVIN atvėrė naują erą vyno mėgėjams – laisvę ragauti, dalintis ir tyrinėti vynų pasaulį be kompromisų.