1–3 iš 3
Džinas tai stiprusis aromatinis gėrimas, garsėjantis subtiliais žolelių ir botaniniais aromatais. Džinas gaminamas distiliuojant fermentuotus grūdus, pridedant įvairių botaninių ingredientų – kadagio uogų, citrusinių vaisių, anyžiaus, Angelica šaknies, anyžiaus. Džino gamybos procese botaniniai ingredientai yra apdorojami garais arba infuzija. Pagrindiniai džino stiliai – 'London Dry' džinas (sausas, aromatingas, be pridėtinio cukraus), 'Plymouth džinas' (ypatingai švelnus, gaminamas tik Plymouth mieste), 'Old Tom' džinas (saldymedžiu saldintas džinas), 'Navy Strenght' džinas (stipresnio alkoholio džinas, dažniausiai 57 %). Šis gėrimas turi ilgą, viduramžius siekiančią istoriją, kada Europoje buvo vartojamas kaip vaistas. Šiandien tai vienas populiariausių alkoholinių gėrimų, vartojamas tiek vienas, tiek įvairiuose kokteiliuose.