En primeur - tai išankstinė vyno prekyba. Jos metu galite įsigyti retų ir išskirtinių vynų, kurie dažnai net nepasiekia vyno lentynų, už geriausią kainą. En primeur kampanijos vyksta kartą – du per mėnesį. Jų metu mūsų ekspertai gali pakonsultuoti, kurie vynai tinkamiausi ilgesniam išlaikymui, o kurie skirti mėgautis iš karto po įsigijimo bei atsakyti į kitus rūpimus vyno klausimus.
Dalis pasiūlymų pateikiami ir įsigijimui internetu, jie sukeliami į šį puslapį, tačiau norintys nepavėluoti bei gauti pilnus išankstinės prekybos kampanijų pasiūlymus, gali susisiekti ir savo kontaktus palikti mūsų ekspertams: [email protected]. Tokiu atveju pasiūlymą gausite į elektroninį paštą vos tik kampanijai prasidėjus.
Clos Cibonne – autentiškos Provanso rožinio vyno tradicijos širdyje
Clos Cibonne – tai reta vyninė, kuri savo vizija ir ištikimybe tradicijai pranoksta įprastas Côtes de Provence ribas. Įsikūrusi kalvotame kraštovaizdyje tarp Viduržemio jūros ir Maures kalnų, ši Cru Classé kategorijai priklausanti vyninė kuria ilgai brandinamus, gastronomiškus rožinius vynus, kurie gerokai viršija tipinio rožinio vyno suvokimą.
Skirtingai nei dauguma regiono gamintojų, Clos Cibonne atsisako masinės gamybos šablonų ir renkasi savitą, ilgaamžę vyndarystės filosofiją. Vyninė išlieka ištikima retai ‘Tibouren’ vynuogių veislei, kuri čia auginama nuo XIX a. – tai vynuogė, tapusi Clos Cibonne vizitine kortele. Kartu su šimtmečio senumo brandinimo statinėmis („foudres“) ir sous voile (mielių plėvelės) brandos metodu, šie vynai įgyja kompleksiškumo, tekstūros ir potencialo brandinti 10 ar daugiau metų.
Rožinis sausas
Raudonasis sausas
Rožinis sausas
Raudonasis sausas
Rožinis sausas
Rožinis sausas
Rožinis sausas