En primeur - tai išankstinė vyno prekyba. Jos metu galite įsigyti retų ir išskirtinių vynų, kurie dažnai net nepasiekia vyno lentynų, už geriausią kainą. En primeur kampanijos vyksta kartą – du per mėnesį. Jų metu mūsų ekspertai gali pakonsultuoti, kurie vynai tinkamiausi ilgesniam išlaikymui, o kurie skirti mėgautis iš karto po įsigijimo bei atsakyti į kitus rūpimus vyno klausimus.
Dalis pasiūlymų pateikiami ir įsigijimui internetu, jie sukeliami į šį puslapį, tačiau norintys nepavėluoti bei gauti pilnus išankstinės prekybos kampanijų pasiūlymus, gali susisiekti ir savo kontaktus palikti mūsų ekspertams: [email protected]. Tokiu atveju pasiūlymą gausite į elektroninį paštą vos tik kampanijai prasidėjus.
Šįkart siūlome jums ypatingai retą ir geidžiamą vyną iš mikro ūkio „Podere Il Carnasciale“, esančio Italijoje, Toskanoje.
Podere Il Carnasciale yra vienintelė vieta pasaulyje, kur auginama ‘Caberlot‘ vynuogių veislė. Tai išskirtinis, spontaniško ‘Cabernet Franc‘ ir ‘Merlot‘ kryžminimo vaisius. Šios veislės skonio profilis yra artimesnis ‘Cabernet Franc‘ vynuogei, o ampelografinės savybės – ‘Merlot‘. Visi darbai vynuogynuose atliekami su didžiausia pagarba dirvožemiui ir augalams, taikant minimalų žmogaus įsikišimą į gamtos procesus. Genėjimas, pumpurų formavimas ir lapų priežiūra atliekami rankomis, siekiant užtikrinti aukščiausią kokybę.
Atokioje kalvos pietinėje Chianti regiono dalyje, Valdarno kalnuose, įsikūrusi Podere Il Carnasciale vyninė – tai Rogosky šeimos aistra ir kruopštus darbas. Viskas prasidėjo 1986 metais, kai buvo pasodinti pirmieji 0,3 hektaro ‘Caberlot‘ vynmedžių. Šiandien šeima, vadovaujama Beatinos ir jos sūnaus Moritzo Rogosky, prižiūri beveik 5 hektarus itin tankiai užsodintų ‘Caberlot‘ vynuogių. Bendradarbiaudami su patyrusiu enologu ir vyndariu Peteriu Schillingu, jie siekia gaminti pasaulinio lygio vynus, niekada nedarydami kompromisų dėl kokybės.
Vyninė nenaudoja cheminių trąšų, herbicidų ir pesticidų, o visos vyndarystės priemonės yra natūralios ir ekologiškos (100% sertifikuota ekologiškai). Siekiant išsaugoti kiekvieno derliaus unikalumą, kiekvieno vynuogyno derlius fermentuojamas atskirai kiekvieną derliaus nuėmimo dieną. Sulfitų naudojama kuo mažiau, pabrėžiant vyno grynumą ir natūralumą.