1–43 iš 43
‘Nebbiolo’ – tai raudonoji vynuogių veislė, kilusi iš Italijos, Pjemonto regiono. Ši veislė geriausiai žinoma dėl tokių vynų kaip „Barolo“ ir „Barbaresco“. ‘Nebbiolo’ - reikli vynuogė, auganti tik tam tikrose sąlygose, geriausiai klesti kalnuotose vietovėse, molio, kalkakmenio, smėlio dirvožemiuose, leidžiančiuose išreikšti vynuogės unikalų charakterį.
Skaityti daugiauRaudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
Raudonasis sausas
‘Nebbiolo’ vynuogių veislės vynai pasižymi sudėtingu, tačiau elegantišku aromatu bei skoniu. Dažniausiai juose dominuoja vyšnių, rožių, gudobelių, džiovintų vaisių, žemės ir prieskonių natos. Šie vynai turi aukštą rūgšties ir taninų kiekį, todėl jie turi puikų brandinimo potencialą - su laiku vynas įgauna dar daugiau kompleksiškumo ir gilumo, taninai sušvelnėja.
‘Nebbiolo’ vynuogių veislės vynas, tai puikus pasirinkimas prie jautienos, ėrienos, žvėrienos patiekalų, taip pat puikiai dera su trumais, grybų patiekalais ir brandintais sūriais. Dėl savo taninų ir rūgšties, ‘Nebbiolo’ vynai reikalauja stiprių, intensyvių skonio patiekalų.