Raudonasis sausas
Vyndarys šį vyną pozicionuoja kaip vaisiškiausią iš jo daromų vynų. Tai lengviausias vynas, skirtas juo mėgautis dabar.
Vynas yra vaisiško skonio, brandintas 6 mėn. naudotose prancūziško ąžuolo statinėse. Tamsios rubino spalvos vynas kvepia vyšniomis, gervuogėmis, saldžiomis slyvomis, saldymedžiu, juodaisiais pipirais. Gaivus, lengvas, glotnių taninų. Rekomenduotinas brandinimo potencialas iki 2023 metų.
Likutinis cukraus kiekis - 1,1g/l
Rūgšties kiekis - 5,4g/l
Tiekti 16–18 °C prie spagečių su įvairiais grybų, mėsos padažais, picų, laukinių paukščių, veršienos maltinukų.
Pöcklių šeimos vyno ūkis yra unikalus ne vien Austrijoje. Išskirtinis šio gamintojo raudonojo vyno stilius yra žinomas toli už šalies ribų. Ūkio vyndarystės pagrindas – brandinimas mažose prancūziško ąžuolo statinėse. Tai suteikia vynui koncentracijos, intensyvumo, tvirtų taninų ir ilgaamžiškumo. Itin sėkmingas jų vynas iš vietinių veislių ir mišiniai su klasikinėmis prancūziškomis veislėmis.