Baltasis sausas
Vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Jis gaminamas iš kruopščiai atrinktų vėlesnio nokimo senų vynmedžių vynuogių. Geltonos spalvos, nokių obuolių, kriaušių, baltųjų trešnių, melionų, žalios papajos aromatų, kompleksiško, sodrus skonio. Ilgas minerališkas poskonis.
Tiekti 8-10 °C prie sodresnės baltos žuvies patiekalų, jūros gėrybių, lengvesnių sūrių.
Hansas Czerny savo šeimos vyninėje Felse dirba nuo 1985 metų ir nuo pat pradžių tapo ekologinės vyndarystės lyderiu Vagramo regione. Jis yra aktyvus "Demeter" judėjimo narys ir nuo 2003 metų savo vynuogynus puoselėja besiremdamas biodinaminiais žemdirbystės principais. Vyndarys įžvelgia subtiliausius savo vynuogynų mikroklimato ir dirvožemio skirtumus ir geba juos atskleisti vyne.