Raudonasis sausas
Elegantiškas, apvalus vynas, pagamintas iš trijų vynuogių veislių mišinio. Kiekviena vynuogių veislė renkama atskirai. Purpurinės spalvos, šilkmedžio, skrudintos kavos ir prieskonių aromatų, kremiškos tekstūros, ilgo juodųjų uogų poskonio.
Tiekti 16-18 °C prie troškintos antienos su grybais, pašteto, mėsos patiekalų.
This is a small property under the same ownership as Château Paloumey. It is unusual in the 20% Petit Verdot that goes into the blend. That gives the wine its deep color and rich generous black-plum fruit. Solid and dense, the wine will age well.
Tiksli Chateau Paloumey sukūrimo data nežinoma. 19 amžiuje vyndaris Octave Dupuy nusipirko dvarą ir pradėjo kelti vyno kokybę. Deja, dalis filokseros užkrėstų vynmedžių ir vynuogynų (išskyrus senus vynmedžius) sunyko. 1989-ieji yra „Chateau Paloma“ atgimimo metai, nes šiais metais Martine Cazeneuve nusipirko šią vietą ir aktyviai dalyvauja jos atstatyme. Ji užsibrėžė ambicingą tikslą – atkurti vynuogynus originalia forma.