Raudonasis sausas
Išraiškingas ir kompleksiškas antrasis garsiosios vyninės Château Ségla Rauzan vynas. Maceracija kontroliuojamoje 28 °C temperatūroje vykdyta nerūdijančio plieno talpyklose 3 savaites. Vynas 15 mėnesių brandintas ąžuolo statinėse, iš kurių 20% yra naujos. Gervuogių, erškėtrožių, alyvuogių, prieskoninių žolelių aromatų. Sodrus, šilkinis, su slyvų, rožių žiedlapių, juodosios arbatos ir smilkalų natomis, subalansuota rūgštele ir ilgu poskoniu.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos troškinio su juodomis slyvomis, jautienos ir veršienos kepsnio, keptos ėrienos/šonkaliukų, vidutinio kietumo sūrių.
Very fresh and bright with strawberry, mineral and flower aromas that follow through to a medium body, fine and polished tannins and a fresh and clean finish. Harmonious. Beautiful second wine.
Château Rauzan-Ségla - klasifikuotas Margaux apeliacijos ūkis, kuriam priklauso 51 ha vynuogynų, apsodintų Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc ir Petit Verdot vynmedžiais. Šis Bordo ūkis pasižymi turtinga istorija, kurios metu būta visko, tačiau nuo 1996 metų, kuomet Rauzan-Segla nusipirko Chanel, vyno kokybė kiekvienais metais ėmė augti. Dabartiniai Rauzan-Segla vynai skirti ilgam brandinimui, su kompleksišku prieskonišku ir gėlišku aromatu, koncentracija, vaisių tyrumu ir derme, kurią retam pavyksta pasiekti.