Raudonasis sausas
The second wine of Chateau Angelus. 50% as the wine is run off the skins and 50% after the malolactic fermentation. 6 to 18 months in fine-grain French oak barrels with medium char, of which 60% are new and 40% second-fill barrels.
Serve at 16-18 °C with beef or veal steak or stews, grilled red meat sausages, matured cheeses.
Šiam „Premier Grand Cru Classé“, Château Angélus ūkiui pavadinimą isugalvojo vynuogių augintojai, kurie vienu metu girdėjo trijų bažnyčių, esančių garsaus viduramžių miestelio St - Émilion širdyje, varpelius. Legendinis šio pavadinimo ūkis buvo įkurtas 1782 m. ir 8-os de Boüard de Laforest šeimos kartos rūpinosi šiuo išskirtiniu paveldu dešiniajame Bordo krante.Château Angélus vynmedžiai auginami išskirtiniame terroir: vynmedžiai auginami pietiniame kalvos šlaite, gausiame molio-kalkakmenio-smėlio dirvožemyje.