Raudonasis sausas
Dešiniajame Bordo krante, Lussac Saint Emilijono vietovėje, gaminamas aukštos klasės "Chateau Soleil Le Rival" vynas iš specialaus 4 hektarų ploto vynuogyno. Čia auginami seniausi valdos vynmedžiai, kurių amžius siekia 50 metų. Terroir yra panašus į geriausią Sen Emilijono molio, žvyro ir kalkakmenio dirvožemį.
Šio vyno aromatai atsiskleidžia per cassis, gervuogių, saldymedžio ir serbentų džemo kvapus. Burnoje vynas demonstruoja gerą balansą ir vaisiškumą. Jis yra sultingas ir kiek minerališkas, čia labiausiai išsiskiria gervuogių, slyvų bei kakavos skonis.
Tiekti 16 - 18 °C prie sultingos, minkštos mėsos (išpjovos) kepsnių, griliuje keptų ėrienos šonkaulių ar keptos anties.
The history of Château Soleil, located in Puisseguin, near SaintEmilion, is that of a family tradition going back more than two centuries. Jean Soleil previously produced a generous, fruity wine on this exceptional 20 hectare estate and Château Soleil was even acknowledged as "first wine in its appellation" by the INAO during the 50th anniversary of the AOC Puisseguin Saint-Emilion