Baltasis sausas
Fermentuotas ir brandintas 10 mėnesių 600 litrų prancūziško ąžuolo statinėse vynas pasižymi aukso spalva ir kompleksišku aromatu, kuriame sirpių persikų, kriaušių bei gėlių natas subtiliai papildo saldūs ąžuolo kvapai. Burnoje vynas - svarus ir kremiškas, itin gaivios rūgšties, gerai sunokusių geltonų vaisių skonio ir ilgo minerališko poskonio.
Tiekti 10-12 °C su kepta lašiša, menke, vištiena, gardinta bešamelio padažu, ar kiauliena su keptais obuoliais.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.