Baltasis sausas
Vynas - ekologinio ir biodinaminio ūkio veiklos rezultatas. Vynuogės vynui rankomis renkamos iš atskiro Hammer vynuogyno. Vynas 5 mėnesius laikomas su mielėmis, kurias gaminasi pats ūkis. Obuolių, šviežios žolės, agrastų aromatai su prieskonių natele; gaivios rūgšties vaisiškas, švelnus.
Tiekti 8-10 °C prie žuvies ar baltos mėsos patiekalų, lengvų sūrių.
The origins of the family's wine production go back generations, as is evidenced by the wooden tree press from 1848 and the 200-year-old wine cellar in Kellergasse. 3 Generations of Wimmer and 3 of Czerny comes together in our housename Wimmer-Czerny, which tells about 6 Generations on this farm. Today family Czerny is continuing this tradition on this house, making wine from 15 ha and also making organic food from 12 ha fields in the way of biodynamic agriculture. The vines produce 91% white wine of which 2/3 Gruner Veltliner each 10% Roter Veltliner, Riesling and smaller amounts of Pinot Blanc and Traminer.