Darroze šeimos armanjako istorija prasidėjo nuo Jean’o Darroze’o, garsaus Gaskonės virtuvės šefo, garsėjusio savo atsidavimu regioninei kulinarijai ir autentiškiems skoniams. Kartu su sūnumi Francis jie pradėjo rinkti ir brandinti skirtingų ūkių armanjakus, taip išsaugodami unikalią Gaskonės distiliavimo tradiciją.
Vėliau prie šeimos projekto prisijungė Marc’as Darroze, Francis sūnus. Tėvo ir sūnaus tandemas greitai pelnė pripažinimą – viena prancūzų rašytoja juos pavadino „lobių medžiotojais“, žavėdamasi jų gebėjimu atrasti išskirtinius statinių perlų pavyzdžius.
Šiandien Darroze pavardė – tai autentiškumo, meistrystės ir rafinuotumo simbolis. Marc’as tęsia šeimos tradiciją, o Darroze armanjakai laikomi vienais prestiziškiausių ir labiausiai vertinamų pasaulyje.
Šeimos armanjako istoriją pradėjo Jean'as Darroze - žymus ir aistringas regiono virtuvės šefas. Drauge su sūnumi Franciu, puoselėdami šeimos kulinarinę aistrą, ėmė kolekcionuoti skirtingų regiono ūkių armanjakus. Vėliau, jau Francio sūnus Marc'as, prisijungė prie tėvo ir drauge jie tapo įžymiaisiais, vienos prancūzų rašytojos pramintais "Lobių Medžiotojais", nenuilstančiais šio auksinio gėrimo gamybos paslapčių tyrinėtojais. Šiuo metu kompanijai vadovauja Marc'as. Darroze šeimos armanjakai pripažinti kaip vieni geriausiai vertinamų pasaulyje.