Niujorko parodoje „Fancy Food Show" laimėjo geriausio saldumyno apdovanojimą. Mūsų parduotuvėse jos - tarp mėgstamiausių saldumynų jau daugelį metų.
Sudedamosios dalys: džiovintos figos (45%), šokoladas (37%) (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, koncentruotas sviesto (pieno) riebalai, emulsiklis: sojos lecitinas, natūrali vanilės esencija) (šokolade kakavos mažiausiai 52%), pasterizuota grietinėlė (pienas), brendis (<0.5%), gliukozės sirupas, drėgmę išlaikanti medžiaga: sorbitolis.
Sudėtyje yra pieno, sojos produktų. Gali būti riešutų pėdsakų. Sudėtyje nėra gliuteno.
Energinė vertė (100 g): 1618 kJ / 387 kcal, riebalai 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14 g, angliavandeniai 47 g, iš kurių cukrūs 46 g, skaidulų 6,5 g, baltymai 3,7 g, druska 0,55 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Ispaniškos baltosios figos iš Estremadūros regiono. Šios figos du metus iš eilės prestižinėje maisto parodoje Niujorke pelnė geriausiojo deserto pasaulyje titulą. Užkrečiamai skanu! Kiekviena figa yra kruopščiai atrenkama rankomis, pasiliekant tik tinkamo dydžio (turi būti mažytės) ir gerai prinokusias; tada atsargiai nuplaunamos ir 48 valandas džiovinamos kaitrioje Ispanijos saulėje. Kiekvienas gardėsis atskirai šventiškai suvyniotas, o po gražiu popierėliu slepiasi tikrai magija – geriausios mažosios Almoharin figos, užpildytos gardžiu įdaru. Kiekviena figa pamirkoma į švelnų šokoladą, taip figos pasidengia tolygiu bei plonu jo sluoksniu.