Minkštasis sūris iš karvės pieno ir grietinėlės. Brandinamas rūsiuose mažiausiai 3 savaites, ir 2 savaites medinėse dėžutėse. Ilgiau brandinant, sūris tampa kremiškesnis. Pasižymi prieskonišku bei kremišku skoniu, bei tvirtesniu aromatu.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas, grietinėlė, druska, šliužo fermentai, pieno fermentai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1629 kJ / 395 kcal, riebalai 40 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 3 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 8 g, druska 1 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje, 5 - 7 °C temperatūroje.