Dar daugiau nealkoholinių gėrimų derinimui prie maisto
Paskelbta: 2022-10-24
Sultys, kurias galima derinti prie maisto
Kruopščiai atrinktų senovinių veislių uogos ir vaisiai tampa išskirtinio skonio, ekologiškomis rūšinėmis sultimis. Šimtametes tradicijas puoselėjantis gamintojas, kurdamas produktus, didžiausią dėmesį skyrė šių gėrimų aromatų kompleksiškumui, subalansuotai saldumo ir rūgšties dermei, raiškiam, ryškiam skoniui – visi šie veiksniai lemia tai, kad sultis lengva derinti prie įvairių patiekalų, jos puikiai tinka alkoholinių ar nealkoholinių kokteilių gamybai.
Asortimento platumas netgi suteikia galimybę atrinkti palydą visai degustacinei vakarienei ar šventiniams pietums – ne veltui jas kurdamas bei ieškodamas įdomesnių derinių Peteris van Nahmenas dirbo su vyno magistre Romana Echensperger. Džiugu, kad šiomis sultimis spėjome papildyti lentynas prieš kalėdinį laikotarpį, tad galite įtraukti jas į dovanų rinkinį tiems, kas negeria alkoholio ar tiesiog mėgsta išbandyti naujus, išskirtinius produktus.
Net 15 skirtingų produktų!
Mūsų lentynose galite rasti net penkiolika skirtingų „Van Nahmen“ produktų. Jau pažįstamas putojančių sulčių arbatas papildė ir putojantis, nealkoholinis vaisių sulčių kokteilis „Frucht Secco“. Iš obuolių, raudonųjų serbentų bei aviečių pagamintas gėrimas žavi savo lengvumu, švelniai juntamų taninų, rūgšties bei saldumo balansu – puikus aperityvas, lengvai putojančių alkoholinių gėrimų alternatyva, šventiškumo suteiksianti bet kuriam stalui.
Taip pat turime gausų rūšinių (t. y. pagamintų iš tam tikros veislės vaisių ar uogų) sulčių ir nektarų pasirinkimą – tiek įprastesnių, kaip obuolių, kriaušių ar persikų, tiek retesnių, senovinių veislių rabarbarų ar cidonijų.
Siūlome panagrinėti mūsų „Van Nahmen“ rūšinių sulčių asortimentą, pasisemti idėjų derinimui su maistu ir kokteiliuose.
Tekstą parengė Gabrielė Pravilonienė