Putojantis sausas
Šis vynas daromas tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu. Fermentacija vykdoma reguliuojamoje temperatūroje, taip pat šis vynas 18 mėnesių laikytas su mielėmis. 'Chardonnay', 'Chenin blanc' ir'Mauzac' vynmedžių amžius siekia 20-50 metų. Jie auga Viduržemio jūros pakrantės kalvų šlaitų terasose ant molio - kalkakmenio dirvos.
Vynas išsiskiria baltųjų gėlių, žalių obuolių, ličio, dobilų medaus aromatais bei gaiva ir balansu. Vynas elegantiško ir subtilaus stiliaus.
Patiekti 6- 8 °C temperatūros kaip aperityvą, prie baltos žuvies, salotų.
Antech, an independent family domain for 6 generations, is specialized in the elaboration of sparkling wines in the Crémant de Limoux appellation, near Carcassonne in the south of France.