Saldusis saldus
Recioto vynas daromas tik iš labai gerų metų derliaus.
Penkiasdešimtmečių vynmedžių uogos kruopščiai atrinktos ir vytintos. Fermentacija vykdyta su odelėmis. Vynas 2 metus laikytas 25hl ąžuolo talpose.
Intensyvios rubino spalvos vynas kvepia džiovintomis slyvomis, juodomis vyšniomis, moka, espreso kava, kepinių prieskoniais. Saldumas dera su gaivia rūgštele, puikaus balanso, ilgo vaisiško poskonio.
Likutinis cukraus kiekis - 86g/l.
Patiekti 12-14 ° C temperatūros prie šokoladinių ir karamelinių desertų, juodojo šokolado.
The XX century marks the beginning of Brigaldara as we know it today. In 1928, Renzo Cesari purchases Brigaldara. With his son Lamberto, he specializes in viticulture with love and passion. The greatest impulse takes place in the 80s, when the direction passes into the hands of Stefano, Renzo's grandson, who starts a long-lasting collaboration with Roberto Ferrarini, perhaps one of the most important innovators in the history of Amarone and Valpolicella. In 1997, Brigaldara's Amarone is awarded for the first time the Tre Bicchieri Gambero Rosso.