Raudonasis sausas
Klasikinis raudonojo vyno ambasadorius iš Toskanos: daug charakterio, daug sielos. Vynas 12 mėnesių brandintas didelėse slovėniško ąžuolo statinėse. Šviesios rubino spalvos vynas pasižymi galingu šviežių raudonų uogų aromatu. Burnoje vynas daugiau nei vidutinio kūno, kuriame juntami, struktūrą suteikiantys, uogiški taninai bei prisirpusių vyšnių poskonis.
Likutinis rūgšties kiekis -5,8g/l.
Likutinis cukraus kiekis - 0,5g/l
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų su pomidorų ar mėsos padažu, lazanijos, vidutinio kietumo sūrių.
A delicious, well-rounded and velvety Chianti Classico with aromas of strawberries, raspberries and mild spices. Medium-bodied with finely grained tannins and texture. Juicy and velvety with elegance and a pure character. Fresh and delicious finish. From organically grown grapes. Drink or hold.
Since 1172 in Volpaia great Chianti Classico have been produced in organic farming. Already included among the three best wines in the world by Wine Spectator Volpaia is known throughout the world for the beauty of its cellars hidden in the walls of the ancient fortified village. Four generations united in Volpaia’s dream. First Raffaello, then Carlo and Giovannella, today Nicolò and Federica, tomorrow Allegra, Olivia and Tito.