Putojantis sausas
Vynas be pridėtinių sulfitų, pilnai nepasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas supilstytas į butelius ir užkimštas nuolatiniu kamščiu. Butelyje pasibaigusios fermentacijos rezultatas - lengvai putojantis vynas. Gaivus, aromatingas vynas kvepia karčiųjų apelsinų žievelėmis, tropiniais vaisiais. Viduržemio jūros klimatas, vėsios vasaros naktys leidžia optimaliai subręsti vynuogėms, o tai suteikia vynui subtilumo. Apvalių akmenų šlaitai ir raudonas molis įneša šviežumo į vyną. Derlius surinktas rankomis. Maceracija - 4 dienos. Vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose.
Tiekti 8-10 °C prie šviežio ožkos sūrio, cezario salotų arba jūros šukučių, sušių.
This is the project of Jenia Vasiljeva of Lithuanian origin and Thibaud Vermillaed. Jenia fell in love with the terroirs of the Languedoc during a trip in 2014. She left her job as a pharmacist to become a winemaker.