Raudonasis sausas
Vynas užburia santūriu turtingumu ir tekstūros sudėtingumu. Fantastiška vaisių ir smulkių taninų integracija koncentruotame ir grakščiame kiekviename gurkšnyje. Ilgas poskonis su šlapios žemės niuansais. Ilgas brandinimo potencialas. Augavietė ir dirvožemis, kuriame žymiai didesnė molio dalis puikiai tinka 'Zweigelt' vynuogėms. Vynuogių derlius surintas rankomis. Fermentacija vyko kartu su odelėmis atvirose talpose nuolat palaikant 30°C temperatūrą apie 20 d. Po to vynas 18 mėn.brandintas 500l ąžuolo statinėse.
Likutinio cukraus kiekis:1,0g/l
Rūgšties kiekis: 5,0g/l
Tiekti 16–18 °C prie raudonos mėsos troškinių, kepsnių su tvirtais padažais.
Wonderful nose of sour cherries and blueberries with a slew of gingerbread spices. I love the restrained richness and textural complexity of this remarkable red from the zweigelt grape. Fantastic integration of fruit and fine tannins on the concentrated and graceful palate. Long finish with wet earth complexity. Very good aging potential. Sustainable. Drink or hold.
Winery Gerhard Markowitsch is located in the Carnuntum region. This region is characterized by an arid climate with relatively little rainfall. The total area of vineyards is 39 hectares, they grow traditional grape varieties for this region: Zweigelt, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Gruner Veltliner, Chardonnay and Sauvignon Blanc. Each stage of production takes place under the strict guidance of leading specialists. Today Gerhard Markowitsch wines are popular in many European countries, and their high quality is appreciated by many wine critics.