Raudonasis sausas
Asmeninis ir profesinis ryšys tarp Gianni Masciarelli ir Marina Cvetic 1991 metais sukūrė šią produktų liniją Marinos vardu. Vynas daromas iš keleto atskirų (Colle di Paolo, Fonte Filippo, Schiavone, Colle Rosina) vynuogynų mišinio, augančių 400mvjl. Vynas 15-20 dienų fermentuotas nerūdijančio plieno talpose, maceracija - 20/30 dienų, brandintas naujose ąžuolo statinėse 12/18 mėn.
Vynas kvepia vyšniomis, raudonosiomis slyvomis, gervuogėmis, juodaisiais serbentais, alyvuogių užtepėle, kava, raudonėliu, našlaitėmis. Elegantiškas, tvirtoko kūno,švelnių taninų.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie lazanijos, picų, pastos su mėsos/grybų padažu, griliuje keptų ėrienos kepsnių, vidutinio kietumo sūrių.
Masciarelli Tenute Agricole was established in 1981 from the entrepreneurial intuition of Gianni Masciarelli, a symbol of Italian wine and protagonist of the success of modern wine production in Abruzzo. The beating heart of the winery is in San Martino sulla Marrucina, in the province of Chieti, and includes vineyards and olive groves, in all 4 provinces of Abruzzo. Wine production – while also having a small production of extra virgin olive oil – now has 18 labels and five product lines: Classic Line, Gianni Masciarelli, Villa Gemma, Marina Cvetic, and Castello di Semivicoli. In the constant and renewed work for innovation, but with respect for the environment and tradition, Masciarelli inaugurated, after a long restoration, Castello di Semivicoli, a seventeenth-century baronial mansion, which is now a Relais de Charme in the vineyards, a driving force of wine tourism in the area.