Baltasis sausas
Gaivus ir elegantiškas, puikios struktūros vynas. Vynmedžiai, kurių amžius 40,60,100 metų auga skalūnų dirvožemyje apie 600–800 metrų virš jūros lygio. Kruopščiai atrinktos vynuogės fermentuojamos didelėse statinėse su natūraliomis mielėmis. Vynas metus laiko brandintas didelėse ąžuolinėse statinėse. Citrusinių vaisių, obuolių, kriaušių, žolės aromatų. Aštroko ilgo poskonio.
Tiekti prie 10-12 ºC prie ant grotelių keptos žuvies, rizoto su jūros gėrybėmis, baltos mėsos, makaronų su sūriu.
Niepoort is an independent family business since 1842. Through five generations, the business passed successfully from one Niepoort to the next Niepoort and in most cases older and younger generation worked side by side for a long period. At this time, we are enthusiastically looking forward to the future sixth generation, anticipating close collaboration