Putojantis sausas
Blanca Cusiné: tradicinė Xarel·lo veislė "sujungta" su dviem istorinėmis putojančių vynų pasaulyje naudojamomis Chardonnay ir Pinot Noir veislėmis. Tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu padarytas vynas brandintas su mielėmis 80 mėn.
Gaivinanti, siūlanti subtilią geltonų slyvų, skrebučių, tarkuoto imbiero ir apelsino žievelių skonių draugystę.
Tiekti 8 - 10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie lengvų užkandžių, baltos žuvies, minkštųjų sūrių.
“Pares Balta” vyninės, esančios Ispanijos Penedeso regione, istorija prasidėjo 1790 metais. 1970-aisiais prie jos vairo stojo Cusiné šeima. Broliai Joanas ir Josepas Cusiné dirba vynuogynuose, o jų žmonos kartu su enologėmis Maria Elena Jimenez bei Marta Casas yra atsakingos už vyno gamybą. Nuo 2010 metų ūkyje aktyviai taikomos ekologinės ir biodinaminės vynininkystės praktikos.