Putojantis p. sausas
Įsimintinas vynas.Ryškus skonis ir retos elegancijos rūgštus gyvybingumas. Rive di Guia 'Aldaina Al Mas' yra naujas "Le Rive" (vynai iš atskirų vynuogynų) linijos produktas. Putojantis vynas, gimęs iš 2023 m. derliaus, auginamo nuo 2013 m. vynuogyno vaisius. Maždaug 6 ha sklypas prasideda maždaug nuo 250 m virš jūros lygio ir siekia 350 m. Aukštis ir nuolydis nusako ekstremalias vynuogininkystės sąlygas. Visos šios sąlygos yra viena iš didžiausių 'Glera' vynuogių gylio ir atkaklumo išraiškų šiame vyne. Gaivus, minerališkas,vaisiškas, gėliškas. Citrusų, akacijų žiedų, obuolių aromatų vynas.
Tiekti 8 - 10 °C temperatūros, kaip aperityvą ar su lengvais užkandžiais. Tinka prie žuvies patiekalų.
Andreola winery, located just outside Valdobbiadene on the Col San Martino, produces Prosecco with a very distinctive flavor. Here the landscape is completely different with high hills with steep slopes and terraced vineyards. Stefano Pola, who runs the winery, draws on the long tradition of winemaking in the region, but does not shy away from modern solutions to improve quality. The family farm has 70 hectares of vineyards, dominated by Glera grapes, but not forgetting the old local varieties such as Verdiso, Bianchetta and Perera. In recent years, Andreola has received much praise from wine critics. Their first wine, Vigneto Dirupo Brut Prosecco di Valdobbiadene Superiore DOCG, which debuted back in 1984, was awarded the highest accolade of the Gamberro Rosso in 2019 - the Tre Bicchieri. Not surprisingly, this wine also won the best wine title at the 2019 Lithuanian Wine Championship.