Raudonasis sausas
Svarus ir galingas, pilno kūno vynas jau iš savo tamsios rubino spalvos suponuoja apie intesyvius kvapus ir skonius. Aromatinės savybės atsiskleidžia per juodųjų vyšnių, gervuogių ir slyvų kvapus, taip pat jaučiamas džiovintų vaisių: razinų, figų ir cinamono kvapas. Burnoje vynas kompleksiškas, demonstruoja džiovintų vaisių, juodojo šokolado natas, Jiems struktūros ir ilgą poskonį suteikia tvirti, bei kompleksiški taninai.
Tiekti 16-20°C prie klasikinio itališko troškinio Osso Buco, sūrių: Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano arba Goudos, taip pat rekomenduojama derinti su tirštu jautienos troškiniu.
The XX century marks the beginning of Brigaldara as we know it today. In 1928, Renzo Cesari purchases Brigaldara. With his son Lamberto, he specializes in viticulture with love and passion. The greatest impulse takes place in the 80s, when the direction passes into the hands of Stefano, Renzo's grandson, who starts a long-lasting collaboration with Roberto Ferrarini, perhaps one of the most important innovators in the history of Amarone and Valpolicella. In 1997, Brigaldara's Amarone is awarded for the first time the Tre Bicchieri Gambero Rosso.