Red wine dry
„Pavillon Rouge“ iš „Château Margaux“ kuriamas iš kruopščiai atrinktų jaunų, 10–15 metų amžiaus vynmedžių vaisių, kurie pasiekia „Premier Grand Cru Classé“ kokybės lygį. Fermentacijos ir brandinimo procesas naujose prancūziško ąžuolo statinėse trunka net dvejus metus, suteikdamas vynui tobulą struktūrą ir balansą.
Šio vyno aromatų paletė intriguojanti – čia persipina žemės, tabako, subtilūs gvazdikėlių bei muskato riešutų akcentai. Skonis išsiskiria ryškesniais vaisių niuansais ir švelniais taninais. Iš pradžių vynas gali pasirodyti kiek uždaras, todėl rekomenduojama jį dekantuoti, kad atsiskleistų visas jo aromatų ir skonių potencialas.
Tiekti 16-18 °C prie jautienos medalionų( Filet Mignon) su triumų sviestu ir miško grybų rizoto, omaro termidoro su Bechamel padažu, puikiai derės su ant grotelių kepta ėriuko nugarine ir apkeptomis bulvėmis bei raudonojo vyno padažu.