Baltasis sausas
Atlanto vandenyno ir Viduržemio jūros įkvėptas vynas, kuriame laviruoja gaiva, elegancija, pilnumas ir minerališkumas. Kiekvienas butelis pasakoja metų istoriją.
Vynuogių sultys fermentuotos ir brandintos prancūziško ąžuolo statinėse. Žalsvo atspalvio vynas kvepia kriaušėmis, persikais, nektarinais, ramunėlėmis, citrinmedžių žiedais. Švelnios tekstūros, minkštas.
Patiekti 8-10 °C temperatūroje prie vištienos ir kitų baltos mėsos patiekalų, oto, skrudintos plekšnės.
Jan and Caryl Panman travelled the world for work and pleasure before finding their bliss in Limoux. In 2001 they took the plunge and purchased the 22 hectare Château Rives-Blanques (named after one of the Pyrenean peaks on the horizon). Aided by Eric Vialade, who has run the estate for 30 years, and Pierre Roque, their consulting oenologist, they are making some of the purest, most mineral wines in the area. Now their children are taking a larger role, Jan-Ailbe as the winemaker-in-waiting, Xaxa on the commercial and promotional side.