Baltasis sausas
Vynas daromas iš dešinėje Sereino upės pusėje augančio 40 metų „Mont de Milieu“ vynuogyno, kuriame vyrauja kalkiniai molio dirvožemiai, kurį sudaro milijardai mažų suakmenėjusių austrių lukštų, vadinamų ostrea virgule.
Derlius renkamas rankiniu ir mechaniniu būdu. Alkoholinė ir malolaktinė fermentacijos, bei vyno brandinimas vykdytas nerūdijančio plieno talpose.
Vynas pozicionuojamas tarp geriausių 1er Cru. Švelniai gelsvos spalvos su pilkais atspalviais vynas kvepia geltonais obuoliais, melionais, baltaisiais persikais, akacijomis, karambola. Elegantiškas, kompleksiškas, ilgaamžis, koncentracija arti Grand Cru.
Tiekti 11-13 ° C prie jūros gėrybių, vištienos patiekalų, riebesnių minkštųjų sūrių.
Domaine Servin’s 36 ha 39 of vineyards are situated within the boundaries of the village of Chablis, lying solely on Kimmeridgian limestone soils, which gives the wines their incomparable minerality. The majority of the vineyards are over 40 years old. The different rootstocks of these non-cloned Chardonnay plants produce a unique style of Chablis, combining concentrated flavours and intense aromas, our guarantee of excellence. Today, the Servin "method" is a careful mix of traditional and modern techniques. Following tradition, the finest vineyards are hand harvested and each parcel is vinified individually, in order to respect the identity and authenticity of the terroir. Modern technology is used to produce consistently high quality wines, while retaining the inimitable “Servin” style. Each wine must find its own identity through specially adapted, tailor-made wine making. The Domaine Servin is regularly selected in the most prestigious wine competitions and books such as the Guide Hachette, Decanter, Revue des Vins de France and the Wine Spectator. Each year the Domaine also visited by the most respected wine writers such as Stephen Tanzer, Allen Meadows, Antonio Galloni and David Schildknecht.