Baltasis sausas
Švaru, tvirta, užtikrinta: mes visada ieškome tropinio brandumo užuominos bei tvirto vyno stoto. Norėdami tai pasiekti, vynuoges renkame rankomis iš trijų, viena nuo kitos per 300 metrų nutolusių, augaviečių Stellenbosche, Elime ir Darlinge. Tai suteikia tris unikalius skonio profilius. Fermentacija vykdyta kiekvieno vynuogyno sulčių atskirai. Po fermentacijos vynai sumaišomi ir laikomi su mielių nuosėdomis 8 savaites, siekiant sukurti kremišką ir švelnų vyno charakterį.
Kvapnus, vaisiškas, sausas baltasis vynas kvepia figų lapais, persikais ir nektarinais, pavasarinėmis pievomis.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie jūros gėrybių, keptos žuvies, salotų su šviežiu ožkos sūriu, vištienos, patiekalų su makaronais.
"Our idea was simple - to create the best wine. We didn't have anything to show for the first four or five years," says Ken Forrester. But when he brought a bottle of wine to London for Mattew Duke, he got an incredible reaction from him. It was an expression of Chenin Blanc from South Africa unknown to wine experts. Matthew Duke was not restrained and described this wine as "This is frickin marvelous chenin." The philosophy of this winery is very simple: to produce the best wines. Although not certified, Ken Forrester wines are produced in an effort to meet sustainable and environmentally friendly standards.