White wine dry
Sodrus, pilnas, galingas vynas daromas iš senų vynmedžių vynuogių (60–70 metų), o tai garantuoja mažą derlių ir kokybišką produkciją. De l'Orée“ vynuogės yra iš „Les Murets“ sklypo. Šį dirvožemį sudaro labai senos fliuvioglacialinės aliuvinės nuosėdos. Vynas brandinamas ant nuosėdų reguliariai maišant 6 mėnesius.Vėliau vynas dar 12 mėn. brandintas ąžuolo statinėse. Nokių citrinų, tropinių vaisių, akacijų, gudobelės aromatų vynas žavi galingu ilgu poskoniu.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie keptos lašišos, menkės, vištienos, gardintos bešamelio padažu, ar kiaulienos su keptais obuoliais.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.