Red wine dry
Šis išskirtinis vynas gaminamas iš 80 metų senumo vynmedžių, augančių skurdžiame granitiniame dirvožemyje, Hermitage kalno viršūnėje, L'Ermite vietovėje.
100 % derliaus nuimamas ir brandinamas betoninėse talpyklose. Fermentacija trunka apie keturias savaites, todėl užtikrinami švelnūs ir kompleksiški taninai, tinkami ilgam brandinimui. Temperatūra niekada neviršija 32 °C, taip išgaunama aukščiausia kokybė.
Vynas tamsios granato raudonumo spalvos, beveik juodas. Nosyje atsiskleidžia juodieji vaisia, prieskoniai ir rašalo akcentai. Burnoje dominuoja galingas ir aksominis skonis. Dūmo ir pipirų poskonis, tik sustipriną šio išskirtinio vyno paletę.
Šį vyną galima brandinti nuo 30 iki 60 metų.
Tiekti 14–16°C temperatūros prie stirnienos/ jautienos file su raudonaisiais pipirais arba žvėrienos troškinio. Taip pat puikiai derės prie brandžių kietųjų sūrių.
The story began with Michel Chapoutier, a unique man with a thirst for knowledge, definitely one of a kind. Michel is openminded and always willing to learn. He seeks to discover and reflect the full potential of his terroirs and let the soils express their true character. That which gives the wines their signature style. This now forms the basis of the M. Chapoutier ethos and our team strives to reveal the very best of what the soils have to offer.