Raudonasis sausas
Ried Scheibner vynuogynas randasi 220 metrų aukštyje,vynmedžiai auga žvyringame priemolyje. Pasibaigus vyno maceracijos ir fermentacijos procesams,kurie vykdyti 27-29°C temperatūroje bei įvykdžius pilną malolaktinę fermentaciją, vyno brandinimas, kuris tęsiasi 16 mėn. perkeliamas į naudotas Burgundijos ąžuolo statines, vėliau į 500l ąžuolo talpas.
Sodrios rubino - granato spalvos vynas pasižymi laukinių vyšnių, saldymedžio, šermukšnio, gvazdikėlių aromatu. Koncentruotas, švelnių taninių, guvios rūgšties.
Likutinis cukraus kiekis 0.9g/l;
Likutinis rūgšties kiekis 5.0g/l.
Patiekti 16 - 18 °C temperatūros prie paukštienos širdelių, kiaulienos su petražolėmis, švelnios antienos ar minkštų, brandintų sūrių.
Winery Gerhard Markowitsch is located in the Carnuntum region. This region is characterized by an arid climate with relatively little rainfall. The total area of vineyards is 39 hectares, they grow traditional grape varieties for this region: Zweigelt, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Gruner Veltliner, Chardonnay and Sauvignon Blanc. Each stage of production takes place under the strict guidance of leading specialists. Today Gerhard Markowitsch wines are popular in many European countries, and their high quality is appreciated by many wine critics.