Vaisių ir uogų p. sausas
Šis vynas, pavadintas Memelio miesto vardu, yra gaminamas pagal seną receptą, paveldėtą iš senelių. Sakoma, kad šis receptas buvo perduodamas iš kartos į kartą ir jo kilmė siekia net kryžiuočių laikus. Daugelį metų kaupta vyno gamybos patirtis ir aistra vyndarystei leido sukurti unikalų vyną, garsėjantį savo puikiu skoniu ir aromatu.
Vėjuoto vasaros vakaro besileidžiančios saulės spalvos, harmoningo aviečių aromato. Prigesusių žarijų, spanguolių uogienės, pelyno, džiovintų žiedlapių aromato vynas.
Burnoje elegantiškas, gaivios rūgšties, senolių minčių, pojūčių ir jausmų kupinas vynas.
Likutinis cukraus kiekis vyne - apie 28g/l.
Rekomenduojame tiekti 10-12 °C prie baltos mėsos, paukštienos patiekalų ir vytintos mėsos.
Named after the town of Memel, this traditional wine is made according to an old recipe handed down from grandparents. This recipe is said to have been passed down from generation to generation and its origins go back to the time of the Crusaders. Years of winemaking experience and passion for winemaking have allowed us to create a unique wine, famous for its excellent taste and aroma.Memel wine is a small boutique-style winery that produces exceptional quality, hand-crafted wine in small quantities. There is only one goal, using handwork and local raw materials, to make the highest quality wine andbe proud of and that, and appreciated by those around us.