Baltasis sausas
Vynas daromas iš jaunų vynmedžių uogų, augančių "Muschelkalk" dirvožemyje, Neuleininger Sonnenberg vynuogynuose.
Gelsvai žalsvo atspalvio vynas pasižymi prinokusių agrastų, pievų gėlių aromatu. Skonyje juntama lengva, gaivi rūgštis, kurią praturtina žaliųjų kaulavaisių skoniai.
Patiekti 10-12°C temperatūros prie baltos žuvies, brokolių, žiedinių kopūstų patiekalų, minkštų sūrių (ypač šviežias ožkos sūris Chevrepaille arba Buchette).
The family has been dedicated to winemaking since 1643. Rudolph Rüttger is the main responsible for the wines. Before joining the family business, he gained experience at home and abroad. After completing his studies at the HBLA Klosterneuburg, he developed some fresh ideas, influenced by jobs at wineries in Austria, New Zealand, and Germany. He now takes care of the works in cellar and vineyards with the help of his father Heinrich Rüttger, also his mother Theresa is often helping out. This is a family business: his siblings Heinrich and Katharina especially love to help out when there are winefest-times.