Rožinis sausas
Rankomis rinktų vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas papildomai brandinamas kartu su mielių nuosėdomis.
Šviesaus rožinio atspalvio vynas kupinas braškių, žemuogių bei nokių citirusinių vaisių aromatų. Švelnios, kiek aliejiškos tekstūros, kurioje juntami greipfrutai, mangai bei šviežių raudonų uogų rūgštis.
Tiekti 10 -12 ° C kaip aperityvas, prie baltos žuvies, ant griliaus keptos paukštienos.
Chateau de L’Escarelle of one of the most prestigious wine estates in the heart of Provence, with 100 hectares of organically certified vineyards set in 1,000 hectares of beautiful woodland. In the past year this property has made impressive steps to establish itself as a major player of sustainable agriculture in France. In 2016 the estate achieved Haute Valeur Environnementale certification (France’s most stringent environmental certification scheme, level 3), demonstrating their deep-rooted commitment to protecting the natural world.