Raudonasis sausas
Šiam vynui gaminti naudojamas tik senų vynmedžių, augančių granito ir kvarco dirvožemyje, derlius. Vynuogės skinamos rankomis į 25kg plastikines dėžes. Kiekvieno atskiro vynuogyno žaliava fermentuojama plieno talpose atskirai. Pusė vyno brandinama betono talpose, o pusė ąžuolinėse statinėse.
Dominuoja tamsių vyšnių, slyvų ir aviečių bei prieskonių aromatai. Burnoje svarus, sultingas. ilgo poskonio.
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie paukštienos kepenėlių pašteto, keptos antienos krūtinėlės su bruknių padažu, saldžių bulvių virtinių ar jautienos tartaro.
Domaine Labruyere is one of the oldest wineries in the Moulin-a-Vent appellation.In 1850, Jean-Marie Labruyere, wine grower, settled in les Thorins, a hamlet of Romanèche-Thorins. He acquired 25 acres of well-located vineyards.Since then, several generations of Labruyere have been running the estate and have acquired the famous "Clos du Moulin-a-Vent", unique Monopole of the appellation. Located right by the iconic windmill, this is one of the most precious jewels of Domaine Labruyere.In 2008, Edouard Labruyere took over the responsability of the Estate convinced that all plots are located on the best terroirs of the region. He impulsed Domaine Labruyere with a new dynamic, and it is today considered as one of the spearheads of Beaujolais region.