Red wine dry
Vaisiškas, aksominių taninų raudonasis vynas pasižymi laukinių raudonų uogų aromatais, prieskoniais, sūrstelėjusiomis alyvuogėmis.
Tai viena pirmųjų pietinės Ronos mišinių interpretacijų Pietų Afrikoje. Vynmedžiai auga smėlio bei priemolio dirvožemyje. Vynas 18 mėnesių brandintas senose prancūziško ąžuolo talpose, siekiant suteikti vynui daugiau struktūros bei kompleksiškumo.
Patiekti 16 - 18°C temperatūros prie ėrienos kepsnio, vištienos kepsnio su naminiu barbekiu padažu ar kepto netikro zuikio.
"Our idea was simple - to create the best wine. We didn't have anything to show for the first four or five years," says Ken Forrester. But when he brought a bottle of wine to London for Mattew Duke, he got an incredible reaction from him. It was an expression of Chenin Blanc from South Africa unknown to wine experts. Matthew Duke was not restrained and described this wine as "This is frickin marvelous chenin." The philosophy of this winery is very simple: to produce the best wines. Although not certified, Ken Forrester wines are produced in an effort to meet sustainable and environmentally friendly standards.