Likerinis saldus
„White Reserva“ gaminamas iš geriausių Douro regiono baltųjų vynuogių veislių, kurios renkomos rankomis. Vinifikacijos būdas – tradicinis, su trumpu odelių maceravimu. Mišiniui naudojami kruopščiai atrinkti vynai, kurie vidutiniškai septynerius metus brandinami ąžuolo statinėse.
Šis šviesiai auksinės spalvos portas pasižymi intensyviu ir kompleksišku prinokusių tropinių vaisių aromatu, papildytu apelsinų bei prieskonių akcentais. Burnoje portas yra sodrus, išsiskiriantis savo gaivumu ir ilgai išliekančiu džiovintų vaisių poskoniu.
Tiekti 8 - 12°C kaip aperityvą arba prie foie gra desertų kuriuose dominuoja riešutai.
Ramos Pinto Cellars was founded by Adriano Ramos Pinto in 1880. Its innovative business strategy and its quality wine transformed this once small cellar into one of the most important in Porto and it was once accountable for half of the wine exported to South America.