Saldusis saldus
Andre Bonhomme Cuvée Botrytis Vin De France retas vynas pagamintas iš 'Chardonnay' vynuogių, kurios buvo džiovinamos ir spaudžiamos rankomis. Natūralios uogų dehidratacijos sukuriama koncentracija yra ne kas kita, kaip laiko darbas, kuris šį vyną gerins daugelį metų. Dėl mažos gamybos apimties ir mažo derlingumo (apie 200 litrų iš hektaro) vynas laikytas 2 metus stikliniuose induose. Vynas sodraus ir aktyvaus džiovintų vaisių, abrikosų, figų ir prieskonių aromatų. Aromatų galia ir gilumas susijęs su itin didele 'Chardonnay' koncentracija, tačiau pusiausvyrą išlygina malonus mėtų gaivumas poskonyje.
Vyno brandinimo potencialas apie 20 metų.
Tiekti 10–12 °C prie vaisinių ar medaus desertų, vietoj deserto ar su mėlynojo pelėsio sūriais, kaip rokforas ar stiltonas,idealus ledų palydovas.
The Domaine was founded in 1956 by André Bonhomme and his wife Gisèle. The surface was then 4 ha of Macon Viré, the appellation of the time, coming from his father Joseph Bonhomme. Today, André Bonhomme handed over to his son-in-law Eric Palthey and his daughter Jacqueline, both joined by their sons Aurélien and Johan. The estate carries out its activity in organic viticulture on some 14 ha located on the clay-limestone soils of the communes of Viré and Clessé for a production exclusively in bottles of 98% white wines and 2% reds.We find in white the Chardonnay grape variety and in red the Gamay.