Baltasis sausas
Klasikinis „Chablis“ - aiškus, veržlus, minerališkas, turtingas. Derlius kruopščiai surintas rankomis ir dar kartą perrinktas ant rūšiavimo stalo, kad galutiniam vynui būtų naudojamos tik geriausios uogos. Po fermentacijos ir vėlesnio 9 mėnesių laikymo plieninėse talpyklose su mielėmis, vynas išpilstomas į butelius. Kvapas primena baltus vaisius, tokius kaip obuoliai, kriaušės, greipfrutai, kuriuos lydi subtili mielių nata.
Patiekti 8-10 °C temperatūros kaip aperityvą, prie austrių, jūros gėrybių ar žuvies patiekalų bei minkštų, kremiškų sūrių.
The Billaud-Simon domaine has had great success due to their collection of first class vineyards, access to the latest winemaking technology and decades of family knowledge passed down by one generation to the next. The estate was established in 1815 and the ambition is to produce wines that give the most accurate rendering of the soil and lie of the land.