Raudonasis sausas
Gaivus, lieknas, švelnios tekstūros, minerališkas vynas su nedideliu sulfitų kiekiu daromas iš atskiro Teufestal vynuogyno. Spontaniškai fermentuotas, nefiltruotas ekologiškas vynas. Derlius rinktas rankomis iš pačių biodinamiškai auginamų vynuogynų. Po spontaninės fermentacijos vynas 12 mėn. brandintas senose ąžuolo statinėse. Raudonų miško uogų, tabako lapų, kinrožės aromatų.
Likutinis cukrus - 0,1g/l.
Rūgšties kiekis - 5,88 g/l.
Sulfitų kiekis - 43 mg/l
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie keptos anties krūtinėlės su bruknių uogienės padažu, laukinių paukščių (tokių kaip fazanas, putpelė) patiekalų, vidutinio kietumo brandžių sūrių.
Respect for tradition, living in generations, participation in the miracle of creation and belief in the future of our beautiful planet, are values that influence Magula winery.